Event

Event

🌺 Blomsterprakt för din evenemang

Oavsett om det är för storslagna evenemang eller intima tillställningar är Östermalmsfloristerna din partner för att skapa minnesvärda ögonblick genom blomsterkonst. Vi specialiserar oss på att organisera blommor för både stora och små evenemang och har förmånen att betjäna företag av alla storlekar. Vi är team på åtta florister som stor till tjänst.

Storslagna Bågar och Eleganta Bordssmycken

Vi lyfter era evenemang till nya höjder med imponerande blomsterbågar och förfinade bordsdekorationer. Våra kreationer sträcker sig från storslagna bågar till förtrollande bordsdekorationer och unika blomstersättningar. Varje detalj är noggrant utvald för att spegla er unika stil och förhöja atmosfären av elegans och charm.

Mangfäld av Kunder: Från Banker till Ambassader och Hotell

Vår klientel sträcker sig över olika sektorer, inklusive banker, kosmetikföretag, offentliga företag, ambassader, hotell och mer. Vi förstår att varje företag och evenemang är unikt, och vi skräddarsyr våra blomsterarrangemang för att matcha er specifika vision och behov.

Engagemang för Gemenskapen och Innovation

Vi är stolta sponsorer av "Min Stora Dag", där vi arbetar för att skapa magiska stunder för barn i svåra situationer. Dessutom pryder vi årligen evenemmet "Women in Science" och samarbetar med flera kosmetik- och modeföretag när de lanserar nya produkter i olika gallerier. Vår strävan är att inte bara skapa vackra blomsterarrangemang utan också att vara en positiv kraft i samhället och främja innovation. Senast hjälpte vi Stockholms filmfestival att skapa unika buketter.

Kontakta Oss för Att Göra Ditt Nästa Evenemang Minnesvärt

Oavsett om det är en företagsbankett, en produktlansering eller en intim sammankomst, är vi edo att skapa blomsterprakt som kommer att vara ett minne för livet. Kontakta oss idag för att diskutera era önskemål och låt oss tillsammans skapa ett blomsterkonstverk som kommer att förtrolla era gäster.

Tillbaka till blogg