Östermalmsfloristerna - Florist och Blombud Stockholm

Blombud i Stockholm

Skicka blommor i Stockholm med blombud till någon du tycker om

Skicka blommor i Stockholm till någon du tycker om med ett blombud från Interflora Östermalmsfloristerna. Att skicka blommor som Blommogram är ett enkelt och uppskattat sätt att visa att man tycker om, håller av och bryr sig om någon. Tänk bara så glad du skulle bli om ett blombud ringde på dörren och levererade en stor bukett rosor till dig.

Skicka blommor av olika anledningar

Rosor och blommor kan man skicka för att gratulera någon på födelsedagen, be om förlåtelse, ge en kärleksförklaring eller bara för att helt enkel pigga upp någon. Sen finns det andra tillfällen då man kan skicka blommor för att beklaga sorgen eller visa att man bryr sig och tänker på personen när något tråkigt hänt.

Blommor för alla tillfällen

Vi har blommor du kan skicka i alla dess former för alla möjliga tillfällen

  • Kondoleansblommor
  • Begravningsblommor
  • Olika krukväxter
  • Härliga blombuketter
  • Rosor i olika färger

Skicka presenter med eller utan blommor

Du kan skicka presenter med våra blombud också. Presenterna kan skickas med eller utan blommor men givetvis blir det lite mer speciellt och finare tillsamman med en fin blombukett. Vi har bland annat nallar, ballonger, godis, lavendel och chokladaskar som presenter.

Blomleveranser med miljövänliga och hållbara blombud i Stockholm

Blombud i Stockholm från Interflora Östermalmsfloristerna levererar nästan alla blommor, buketter och blommogram till fots, med cykel eller via tunnelbanan. Det är hållbara blomleveranser med 0% CO2 utsläpp. Vi levererar majoriteten av våra blommor med bud fram till mottagarens dörr. Vissa platser i Stockholm där leveransadressen ligger för långt bort för våra vanliga blombud, kan alternativa leveransmetoder användas. Om du skickar blommor eller blommogram till en ort som inte har ordinarie leverans, får du information om detta.

Blommorna skickas och levereras samma dag

Beställ fram till kl 13:00 så skickas och levereras blommorna samma dag!
Lördag & Söndag till 10:00!


T-bana Östermalmstorg -
Norra Uppgången (mot Stureplan): Grev Turegatan 6, 114 46 Stockholm